keskiviikko 16. helmikuuta 2011

voi hulvaton, miten kiva päivä takana :))

päivä alkoi hyvällä mielellä ja pitkän, hyvin nukutun yön jälkeen aurinkoisena. se jatkui kirjastossa serkun kanssa mukavasti lehtiä lukien ja myöhemmin luokkakaverin ja serkun kanssa jäätelöä syöden ja kaakaota juoden. 

sen jälkeen oli aika lähteä serkun kotiin. oli ihana kävellä kirpeässä pakkassäässä metsätien halki auringon laskiessa.  keittiön siivouksen ja kakun leipomisen jälkeen maistui suklaakakku maukkaalta. välillä piti pienempien serkkujen kanssa leikkiä lattialla autoilla, välillä ottaa heitä syliin ja kuunnella kuulumisia ja tarinoita.

sellanen kiva päivä. huomenna on vika kokonainen päivä täällä.luvassa on kahvilaretki helsinkiin kaverin kanssa ja sukulaisten tapaamista.


mä oon tottunut pikkuhiljaa jo pakkasiin ja lumimäärään. siellä metsässä kävellessä tuli olo, että ehkä tästä voisi tykätäkkin. niin, jos sen talven tietäis joskus loppuvan...:)

hyviä unia, huomiseen :))) 


ps. mulle kävi nolo juttu: sovittiin serkun kanssa, että tavataan kirjaston lehtilukusalissa. no menin kirjastoon ja pyörin ympyrää ja odottelin serkkua yli puolituntia. aloin ihmetellä missä se serkku viipyy, hänenhän pitäisi olla jo täällä! olin jo soittamassa  serkulle, kunnes tajusin käydä katsomassa, jospa hän olisi jo tullut sovittuun paikkaan.

no siellähän hän istui tyytyväisenä ja minä purskahdin nauruun! ehkäpä olisi kannattanut katsoa ympärille ennen kuin jäädä odottamaan niin pitkäksi aikaa...:)

2 kommenttia:

  1. No missä sit olit ku ei miksua näkyny? Mikä oli ns.väärä paikka?

    VastaaPoista
  2. miksu oli menny kulman taakse ja enhän mä sitte tajunnu mennä kattomaan sinne:)

    VastaaPoista

Jätä viesti vierailustasi tai jokin muu kiva kommentti. Ne piristää aina :)