keskiviikko 23. maaliskuuta 2011

Huhhuh mitä paikasta toiseen juoksemista koko koulupäivä! Aamulla melkeen myöhästyin ku lähin vain 5 minuuttia ennen koulun alkua..Just ja just kerkesin. Rekisteröitymisen jälkeen juoksin kaverin kanssa kaikki koulun portaat alas officeen hakee avainta, vaihtorahaa ja mä palautin vierailu-hakemuksen. Vieraat saa olla nykyää vaa puol päivää vierailemassa, joten serkut saa tulla vaa sitte kolmeks tunniks kattoo minkälaista porukkaa ja millast menoo meiä koulus on ;)

Officen jälkeen juoksin takas ylös ja meinasin myöhästyy enkun tunnilta. Girl Robotics-klubin vetäjä vaati saada yhen lapun just sillo takasi...Alotan siis sellasen robotti-klubin( kuivaa; vai mitä? :)) meiän koulussa.  Rakennetaan  pienissä ryhmissä  robotit ja sitte yritetään voittaa googlen järjestämä kilpailu :) Tietääkseni viime vuonna meiän koulu voitti ja nyt ajattelin mennä mukaan. Klubi on vaan yhen tunnin viikos keskiviikkosin, joten se ei vaikuta läksyihi yms.

Päivä jatku ja meinasin myöhästyy toiselt tunnilt tauon jälkeen ku jäin kysymään luokanvalvojalt mikä ihme ja kumma on "student led conference". No en saanu selville ku ope ei tienny ja ryntäsin tunnille...

Ruokatauol olin ulkona ja meinasin myöhästyy, tai sii myöhästyin ku ulkoolt pääsee lähtee niin myöhään sisälle ja pitää mennä portaat ylös hakee kamat ja luokkaan ja kauhees ruuhkas myöhästyy varmana. Mut onneks meil o joku sijaine ja se ei oikee viel tiiä koulun käytäntöi ...:) 

Vikal tunnilla olin ajoissa ja kerkesin tehä ekana kaikki tehtävät :)) Sitte lähinki kotiin; tällä kertaa kiireettömästi :)

Sellane päivä tänään! Kaikest huolimatta oli kiva ja läksytön päivä! Not bad!!! 

Perjantaina saadaan toka vikat todistukset ja ehkä pidän hauskaa kaverin kanssa. Saa nähä ;))
Lauantaina mulla on viiden tunnin harkat aikuiskuoron kanssa. Onneks ne alkaa jo neljält ni ei väsytä nii paljo ku yleensä tiistai-iltasin :)
Ens viikolla torstaina meen sen robottiklubin kanssa zurichiin googlen toimipisteelle tutustuu googleen heti koulun jälkeen :) Samana iltana kolme tuplaserkkuu ja täti tulee viikonlopun yli kyläilee. KIVAA!!! Saa nähä mitä heidän kanssa tehää; perjantain isoimmat tulee käymään koulussa ja sit viikonloppuna ja maanantaina pidetään hauskaa! Maanantain tosin joudumme käymään koulus "kolmikanta"-keskustelussa. Mut muuten on onneks vapaata :D

Tällästä sekoa tänään, toivottavasti ees joku jaksaa lukee näit mun hirveitä romaaneja...:DD

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Jätä viesti vierailustasi tai jokin muu kiva kommentti. Ne piristää aina :)